Alles over it-girl Reneé Rapp, die Regina George in de Mean Girls-musical speelt (2024)

Wie is Reneé Rapp, heeft ze een relatie en wat zijn haar toekomstplannen? We praten je bij.

Door Roos van der Rijst

Alles over it-girl Reneé Rapp, die Regina George in de Mean Girls-musical speelt (1)

Ze speelt in de Mean Girls remake, verscheen afgelopen weekend met Jacob Elordi in Saturday Night Live, en nu is ze opeens all over mijn TikTok. Maar je kon Reneé Rapp al veel eerder kennen, zoals haar 2 miljoen volgers op Instagram weten. We vertellen je alles over de nieuwe it girl.

Wie is Reneé Rapp?

Reneé Jane Rapp werd op 10 januari 2000 geboren in North Carolina, en is inmiddels dus 24 jaren jong. Op school deed ze al veel aan theater en zang, en in 2018 speelde ze in haar eerste regionale productie. Dat jaar won ze ook de Jimmy Award, een soort muzikale prijs voor Amerikaanse middelbare scholieren, voor "Best Performance by an Actress". New York Magazine schreef dat de sterren uit de Mean Girls-musical vanaf dat moment wel "met één oog open" mochten gaan slapen...

...en dat was terecht. Want in 2019 kreeg Reneé de rol van Regina George in de Broadway Musical van Mean Girls, en inmiddels vertolkt ze de hoofdrol in de musical-remake van de film. Ondertussen vertolkte ze ook de rol van Leighton Murray in The Sex Lives of College Girls én is ze zangeres; in 2022 was haar tour in Amerika strak uitverkocht. In oktober liet ze dan ook weten dat ze niet van plan is nog veel meer te acteren – muziek heeft haar hart, en daar gaat ze in door.

Rachel McAdams onthult de echte reden waarom ze een Mean Girls-reünie weigerde >

De muziek van Reneé Rapp

Reneé maakt persoonlijke popnummers. Ze debuteerde in 2022 met single Tattoos en heeft inmiddels ook een EP en een album uitgebracht. Voor de Mean Girls-musical nam ze het nummer World Burn op én in december 2023 bracht ze een nummer uit met Megan Thee Stallion: Not My Fault (zie de geweldige foto onderaan dit artikel). Dat belooft veel goeds!

Dit is hoe Jonathan Bennett, die Aaron Samuels speelde in Mean Girls, er nu uitziet >

Heeft Reneé Rapp een relatie?

Reneé staat inmiddels dus, zeker na haar Saturday Night Live-optreden met andere hotshot du moment Jacob Elordi, nogal in de spotlight. Wat ze liever niet in de spotlight heeft: haar relatie. "Ik zie online zoveel over mijn liefdesleven," vertelde Reneé aan People. "Soms is het heel grappig en heeft het geen effect op me, en soms doet het heel erg pijn. Ik probeer uit te zoeken hoe ik ermee om moet gaan."

Ze wilde haar relatie nooit publiekelijk maken, maar toen vond ze "iemand van wie ik heel veel hield en die zorgde dat ik me veilig en comfortabel voelde. Dus toen ging ik toch posten met die persoon, en toen werd het een heel ding. En nu denk ik: f*ck, ik moet met de consequenties van mijn eigen acties dealen." Wie deze lover precies was heeft Reneé nooit bevestigd, maar het hele internet gokte dat het TikTokker Alissa Carrington was. En inmiddels denkt het halve internet dat dat weer over is – maar of er een nieuwe liefde is voor Reneé, is onduidelijk.

Alles over it-girl Reneé Rapp, die Regina George in de Mean Girls-musical speelt (3)

Roos van der Rijst

Freelance digital editor

Roos van der Rijst is na haar studie Nederlands altijd druk gebleven met tekst; ze is Digital Editor bij Cosmopolitan en schrijft regelmatig voor ELLE en ELLE.nl. Ze is graag bezig met zaken als liefde, feminisme, kunst, cultuur en seks, maar kan wat celeb news op z’n tijd ook waarderen. Als ze niet achter een scherm zit vind je haar waarschijnlijk in de horeca, waar ze of zit te eten en drinken, of, misschien nog wel liever, zelf aan het werk is.

Entertainment

Een volledige timeline van Timmy en KylieMargot Robbie is te zien in déze aankomende filmHier kun je GTST gratis(!) terugkijkenHier meld je je aan voor Winter Vol Liefde S3

Advertentie - Lees hieronder verder

Dít is de prachtige dochter van Courteney CoxWhy is Netflix's Ripley in black and white?Déze hottie speelt in de nieuwe Birdget JonesZien: de eerste trailer van Joker: Folie à Deux
Nieuwe horrorfilms om te checken in 2024Dit was de Cosmopolitan x VP x Fragille pop-upGers Pardoel wil binnenkort trouwen met Lie MeursZo gaat het nu tussen MAFS-Malou en Sarath

Advertentie - Lees hieronder verder

Alles over it-girl Reneé Rapp, die Regina George in de Mean Girls-musical speelt (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nicola Considine CPA

Last Updated:

Views: 5651

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nicola Considine CPA

Birthday: 1993-02-26

Address: 3809 Clinton Inlet, East Aleisha, UT 46318-2392

Phone: +2681424145499

Job: Government Technician

Hobby: Calligraphy, Lego building, Worldbuilding, Shooting, Bird watching, Shopping, Cooking

Introduction: My name is Nicola Considine CPA, I am a determined, witty, powerful, brainy, open, smiling, proud person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.